INTERNATIONALLA ENGELSKA SKOLAN

Hässleholm

Internationella Engelska Skolan Hässleholm är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Välkommen till Internationella Engelska Skolan i Hässleholm!

När IES öppnade i Hässleholm 2015 var jag en av de första som skrev in mitt barn. IES etos tilltalade mig och jag ville också att hon skulle få möjligheten att tillbringa sin skoltid i en internationell miljö, eftersom jag är övertygad om att då man ges förståelse för kulturella skillnader tidigt i livet skapar unga vuxna mindre fördomar gentemot andra.

Ur föräldraperspektiv kunde jag se att mitt barn trivdes och utvecklades. Lärare och annan personal gav henne bästa möjliga utbildning. De såg henne, de trodde på henne, förväntningar och mål var tydliga och de utmanade henne att bli sitt allra bästa. Både akademiskt och socialt.

Idag är jag inte längre förälder på IES. Mitt barn har gått ut grundskolan. Men sedan mitten av maj 2022 har jag fått ett nytt perspektiv; Rektorns.

Jag är stolt över att vara en del av en skola där det finns en laganda och där alla är lika viktiga. En skola som sätter höga akademiska krav för varje elev, oavsett bakgrund. En skola där tydliga regler och arbetsvilja, samt skratt och kamratskap, lyfts fram.

Som rektor för IES Hässleholm är mitt löfte till dig att mitt fokus kommer att vara att se till att var och en av våra elever får bästa möjliga utbildning.

Som rektor för IES Hässleholm vill jag välkomna dig att besöka oss. Jag ger dig gärna personligen en rundtur av skolan.

För er som för närvarande är föräldrar till elever som går på vår skola: Jag hoppas att vi ses på morgonen vid "meet and greet". Om ni har tid -  stanna gärna en minut eller två för en pratstund. Jag ser fram emot att träffa er! 

Vänliga hälsningar,

Ms Hall