INTERNATIONALLA ENGELSKA SKOLAN

Hässleholm

Internationella Engelska Skolan Hässleholm är en 4-9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever lära. Från och med augusti 2024 kommer skolan att välkomna elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Fritids

Vi kommer att erbjuda fritids för alla elever i årskurs F till 3, både före och efter skoldagen när vi har öppnat upp lågstadiet.
För nuvarande har vi inget fritids.

Vårt fritids är ett tvåspråkigt pedagogiskt centrum som arbetar tätt samman med skolans övriga avdelningar. 

Fritids är ett tryggt och roligt ställe för våra elever där de kan tillbringa tid både före och efter skolan. Personalen ordnar aktiviteter och utflykter och eleverna får gott om tillfälle att leka, spela spel och  lära känna nya vänner från andra klasser. Programmet är roligt, stimulerande och skapat för att uppmuntra barns nyfikenhet och vilja att lära.

Images

Junior Club

Vi kommer att öppna upp vår Junior club på nytt från och med augusti 2022. För elever i årskurs 4 till 5 erbjuder vi Junior Club efter skoldagen.

Öppettider: efter lektionstid fram till kl 17.00

Kontaktinformation: info.hassleholm@engelska.se

Hur du anmäler ditt barn: skicka mail till info.hassleholm@engelska.se

För våra elever i årskurs 4 till 6 erbjuder vi att delta i Junior Club efter skoldagen fram till kl 17.00.

Kostnaden per termin är 2800 kr.

Junior Club erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att stimulera barnen och samtidigt ge dem en möjlighet att umgås och skaffa vänner från andra klasser.  

Exempel på aktiviteter som Junior Club anordnar är: sportturneringar, gymnastik, konst och hantverk, musik och dans, bakning, brädspel och ett antal andra aktiviteter som varierar från vecka till vecka.

Måltids- och läxstöd

Vi serverar frukost på fritids varje dag klockan x:xx. Vi erbjuder också ett mellanmål efter skolan för eleverna på både fritids och Junior Club.

På fritids och Junior Club kan eleverna också göra sina läxor med hjälp och stöd av personalen.