INTERNATIONALLA ENGELSKA SKOLAN

Hässleholm

Internationella Engelska Skolan Hässleholm är en F - 9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever kan lära sig.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 september 12

Öppet hus 27 september

Välkommen på ÖPPET HUS, den 27 september kl 15.00-17.30. Det här är ett tillfälle att besöka skolan, få svar på dina frågor och träffa vår personal! Vi har några platser kvar i nuvarande skolår, registrera ditt barn i kö på vår hemsida.

Images

IES Hässleholm är en svensk skola med en internationell profil. I augusti öppnade vi dörrarna för årskurs F-3 och blev därmed en F-9-skola. Nu vill vi passa på att bjuda in alla intresserade familjer på öppet hus fredagen den 27 september kl 15.00-17.30.

Nu när vi har vuxit till en F-9-skola har vi förstås renoverat lokalerna för att ge plats åt de nya årskurserna och fritids. Vi har också byggt en ny fin skolgård som vi gärna vill att ni provar!

Vi är övertygade om att en lugn och trygg skolmiljö med tydliga strukturer är en förutsättning för att lära sig. Därför jobbar vi mycket med att skapa en trygg och välordnad vardag – både i och utanför klassrummet.

På IES Hässleholm sker upp till hälften av undervisningen på engelska. För våra yngre elever introduceras engelskan gradvis i takt med att de blir mer bekväma. Ditt barn behöver självklart inte kunna engelska när det börjar hos oss, det är vår uppgift att lära dem!

Ta chansen att besöka skolan, ställ frågor och träffa våra lärare. Vi ses där!

----------------------

För att registrera ditt barn i vår kö, klicka här.

PS. Vi har ett till öppet hus den 10 oktober för årskurs 4-9.