INTERNATIONALLA ENGELSKA SKOLAN

Hässleholm

Internationella Engelska Skolan Hässleholm är en F - 9 skola som erbjuder en lugn och trygg miljö, där lärare kan undervisa och elever kan lära sig.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 juni 12

Ha en riktigt skön sommar och ta hand om er!

Images

Hej!
Sista veckan för terminen rullar på i hög fart och snart stundar sommarlov! I dag har eleverna haft elevens val och det har pågått aktiviteter i varje hörn. Stämningen på skolan har varit på topp!

Läsning
Inför stundande sommarledighet vill jag passa på att tipsa om läsning. En bra läsförståelse är viktig för alla ämnen i skolan. En god bok är också ett bra sätt att ladda batterierna under ledigheten. Peppa gärna barnen där hemma för att de ska låna en bok och gör gärna läsupplevelsen gemensam genom att läsa tillsammans.

Tack för denna terminen
Snart är vårterminen 2024 slut och det har varit en spännande och mycket rolig termin då vi fått flera nya elever till skolan, deltagit i många tävlingar och arbetat aktivt för att förbereda oss för vår F-3 verksamhet, som öppnar höstterminen 2024.

Då vi blir en F-9 skola kommer vi att utöka med en biträdande rektor och denna tjänst har Mr Fugard tackat ja till, vilket vi är väldigt glada för.

Då jag inte är på plats för sommaravslutningen i år, eftersom min dotter tar studenten, vill jag passa på att önska er alla en fin ledighet och en härlig sommar! Till er vårdnadshavare vill jag säga stort tack för gott samarbete och till er i elever som nu slutar 9 an - all lycka till på er framtida resa!

Ha en riktigt skön sommar och ta hand om er!

Hälsningar, Ms Hall