Internationella Engelska Skolan

Hässelby

Internationella Engelska Skolan Hässelby erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 april 03

Elevintag uppdatering - April 2024

Antagningsprocessen inför det kommande läsåret på IES Hässelby är i full gång! Vi tar för närvarande emot nya elever tills alla tillgängliga platser är tillsatta.

Images

Antagningsprocessen inför det kommande läsåret på IES Hässelby är i full gång! Vi tar för närvarande emot nya elever tills alla tillgängliga platser är tillsatta. Just nu fokuserar vi på inskrivningen för årskurs 4, där vi kommer att ta in totalt 96 elever. Dessutom har vi några få platser tillgängliga för årskurserna 5-9. Inskrivningen för årskurserna 5-9 kommer att ske allteftersom platser blir tillgängliga.

Potentiella elever och deras familjer uppmanas att ansöka så snart som möjligt för att säkra en plats för framtiden. Att ansöka är enkelt - placera bara ditt barn i kön på vår hemsida. Missa inte chansen att bli en del av vår dynamiska lärandegemenskap på IES Hässelby. Ansök nu och påbörja en berikande utbildningsresa!

Vi vill också påminna vårdnadshavare med barn i kön att hålla sina kontaktuppgifter uppdaterade för att säkerställa smidig kommunikation under antagningsprocessen.