Internationella Engelska Skolan

Hässelby

Internationella Engelska Skolan Hässelby erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 juni 12

Sneaker Design Workshop

Den 30 maj välkomnade IES Hässelby Daniel Parris @parris_arts_collective för att leda en workshop i sneakerdesign.

Images

Den 30 maj välkomnade IES Hässelby den talangfulle designern Daniel Parris från @parris_arts_collective för en inspirerande workshop i sneakerdesign. Under denna kreativa och lärorika dag fick eleverna från både Junior och Senior school chansen att utforska sina designförmågor och uttrycka sin kreativitet genom att skapa egna unika sneakersdesigner.

Daniel Parris delade med sig av sin omfattande kunskap och erfarenhet inom området, och visade olika tekniker och metoder för att designa sneakers. Eleverna fick en djupare förståelse för designprocessen, från idéstadiet till den färdiga produkten. Workshoppen var inte bara en möjlighet att lära sig om sneakerdesign, utan också en chans för eleverna att tänka utanför ramarna och inspireras av varandras idéer.

Deltagarna arbetade entusiastiskt med sina designprojekt, och atmosfären var fylld av kreativ energi och samarbetsanda. Eleverna visade stort engagemang och entusiasm, och många imponerande och innovativa designer skapades under dagen. Detta evenemang var en fantastisk möjlighet för eleverna att utveckla sina konstnärliga talanger och få en inblick i en spännande bransch.

IES Hässelby är stolta över att ha kunnat erbjuda sina elever denna unika och inspirerande upplevelse, och tackar Daniel Parris för hans engagemang och för att ha delat med sig av sin passion för sneakerdesign.

Images
Images