INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Gävle

Internationella Engelska Skolan i Gävle erbjuder en trygg och ordnad skolmiljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 3 till 9.

ANSÖK

OM VÅR SKOLA

Fritids

Vi erbjuder fritids för alla elever i årskurs 3-6, både före och efter skoldagen

Öppettider: 06:30 - 17:30 (Stängt under skoldagen)

Kontaktinformation: susanne.hjelm.gavle@engelska.se

Anmälan: maud.sjodin.gavle@engelska.se

Telefonnummer: 072 - 987 63 05

Junior Club (Fritids) erbjuder mängder av aktiviteter för att  aktivt engagera barnen, samtidigt som de ges möjlighet att umgås och lära känna nya vänner från andra klasser. 

Elever som går på junior club (Fritids) kan har möjligheten att delta i en rad olika aktiviteter som sportturneringar, lekar i gympasalen, pyssel, sällskapsspel och andra organiserade aktiviteter som schemaläggs varje vecka. 

Images

Det är en trygg och säker plats. Det är kul med alla regler, för att alla följer dem och man vet vad man kan förvänta sig. - Wasim och Govar, årskurs 6

Måltider och läxhjälp

Vi serverar frukost varje dag mellan 06:30 - 07:30. Varje eftermiddag serveras även mellanmål till eleverna som kommer till junior club efter skoltid. 

Eleverna på junior club har även möjligheten att göra sina läxor. Om de väljer att göra sina läxor på junior club får de hjälp och stöd från personalen.