INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Gävle

Internationella Engelska Skolan i Gävle erbjuder en trygg och ordnad skolmiljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 3 till 9.

ANSÖK

Nyheter | 2023 juni 14

Succé på IES Gävle graduation!

Gävle, 14 juni 2023 - Det var en dag fylld av stolthet och glädje när IES Gävle firade sin mest fantastiska examen någonsin. Våra elever visade sann hängivenhet, och vi är oerhört stolta över att ha förberett dem för en ljus framtid.

Images

Party mood during graduation!

På IES Gävle sätter vi höga akademiska standarder, och gissa vad? Våra elever gick över förväntan! Deras imponerande prestationer bevisar deras hårda arbete och engagemang för att vara fantastiska.

Utanför skolan omfamnade stolta föräldrar sina nyutexaminerade med spänning, vilket markerar början på ett nytt kapitel i deras liv.

Rektor Dan Hall strålade av lycka och sa: "Den här examenskullen är verkligen otrolig. De arbetade hårt och övervann utmaningar. De är redo att göra världen till en bättre plats!"

Vi är oerhört stolta över våra nyutexaminerade och allt de har uppnått. Med sin kunskap och beslutsamhet kommer de att göra verklig skillnad på riktigt.