INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Gävle

Internationella Engelska Skolan i Gävle erbjuder en trygg och ordnad skolmiljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 3 till 9.

ANSÖK

Nyheter | 2022 juni 09

Avslutningsfest

Ett nytt skolår har kommit till ända, och för vår niondeklassare betyder det att tiden med oss här på IESG är nu ett avklarat kapitel.

Images

Vi njöt av en festlig och känslomässig examensceremoni med alla årskurs 9-klasser och all personal, där alla elevers prestationer och tillväxt firades. Priser delades ut, tal hölls, musik spelades och sånger sjöngs. Efter ritualen "Passing of the Knowledge" och kastandet av hattar i luften sprang varje klass ut på skolgården till jubel från personalen och den väntande familjen och vännerna.

Efter två år av pandemibegränsningar var det så underbart att se alla samlades och kunna fira tillsammans på skolgården, ta bilder, uttrycka tack, dela minnen och skapa nya. Det är med stor stolthet vi skickar våra årskurs 9 vidare till gymnasiet, du kommer att bli saknad och ihågkommen, och vi önskar Er all lycka!