Internationella Engelska Skolan

Falun

Internationella Engelska Skolan Falun erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Skolmat

En näringsrik och hälsosam lunch är en viktig förutsättning för att eleverna ska få en bra och produktiv skoldag

Images

Här på IES Falun, är vi säker på att lunch inte bara handlar om att äta. Det är en möjlighet för både elever och personal att äta tillsammans, för att få en bättre förståelse och respekt för varandra. Vi tror att personalens närvaro och engagemang är viktigt, så att eleven kan ha en trygg och lugn miljö runt sig. Därför äter våra lärare pedagogiska luncher varje dag med våra elever. 


En bra och produktiv dag i skolan ska innehålla en näringsrik lunch. Varje dag har vi två huvudrätter, en kötträtt och en vegetarisk rätt. Vi har också ett salladsbord, hårt bröd och smör och eller hummus samt vatten.


Vi hjälper till vid olika allergier eller behov av special kost. Om man är i behov av specialkost på grund av medicinska skäl finns en särskild blankett att fylla i och ett intyg från läkare lämnas till skolan. Föräldrar eller vårdnadshavare är ansvariga för att se till att skolan alltid har den senaste informationen gällande allergier eller specialkost. 


Skollunchen är självklart gratis.