Internationella Engelska Skolan

Falun

Internationella Engelska Skolan Falun erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Breakfast Club och Junior Club

Vi erbjuder en gratis frukost till alla elever innan dagens lektioner börjar, och ett efter skola-program som heter Junior Club för alla elever som vill anmäla sig till det för årskurs 4-6.

Breakfast Club

Öppettider: 07:30 - 08:00 dagligen


Vi är verkligen glada att kunna erbjuda alla våra elever och personal en hälsosam frukost varje dag innan skolan startar. Vår kökspersonal serverar smörgåsar, yogurt och filmjölk, flingor och gröt med sylt. Ingen föranmälan behövs och alla är välkomna så länge det passar ditt schema. 


Vid frukosten är eleverna välkomna att njuta av sin frukost med sina vänner, spela spel, göra läxor, eller läsa på inför ett prov med sina klasskamrater. Vi visar även morgonnyheterna på tv varje morgon, förutom under December när vi visar julkalendern.

Junior Club

Öppettider: efter skolan måndag till torsdag fram till 16:45 och fredagar till 16:00.

Kontakt information: Our Junior Club leader, 070 383 2686

Skol administrationen 070 084 1501

Hur anmäler jag mitt barn: kontakta vår Junior Club ledare via telefon eller mail (junior-club.falun@engelska.se)


För våra elever i årskurs 4-6, erbjuder vi Junior Club. Där strävar vi efter att skapa en social miljö för våra elever där de kan träffa nya kompisar eller lära känna någon bättre. Utforska varandras intressen genom att vara kreativa, vi övar på att prata engelska (men vi kan också prata på svenska!).


Vi brukar börja våra eftermiddagar med att spela lite spel eller pyssla medan vi väntar att alla ska sluta skoldagen. Sen äter vi mellis tillsammans, städar upp och fortsätter med någon av dagens aktiviteter. 


Vi är ute så mycket vi kan men vi har också roliga aktiviteter inne, vi bakar eller pysslar efter årstiden, spelar dodgeball i gymnastiksalen eller ser en film tillsammans. Vi har ingen bestämd tid för läxor under Junior Club men eleverna är välkomna att ta med böcker till Junior Club om det är något de vill arbeta på. Vi uppmuntrar också gärna eleverna att gå till Tutorial om föräldrar eller lärare har bett oss att göra det.


Elever i lågstadiet (årskurs 4-6) har möjlighet att i början av varje termin anmäla sig hit. Junior Club börjar varje dag efter sista lektionen och stänger 16:45 måndag till torsdag och fredagar till 16:00. Vi har öppet varje skoldag men har stängt under studiedagar, lovdagar och under sommarlovet.

Images