Internationella Engelska Skolan

Falun

Internationella Engelska Skolan Falun erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 februari 23

Internationella Engelska Skolan Falun öppnar dörrarna för Lärande Grundskolas elever

Images

Internationella Engelska Skolan Falun öppnar dörrarna för Lärande Grundskolas elever

Vi har tagit del av rapporteringen med anledning av Lärande i Sverige AB´s nedläggning av Lärande Grundskola i Falun.  Elever och vårdnadshavare drabbas av situationen och måste välja en ny skola till höstterminen 2024.

IES har, mot bakgrund av detta, räckt ut handen till Falu kommun och erbjudit vår hjälp att ta emot elever till IES Falun. 

 

IES Falun öppnar självklart dörrarna för de elever och familjer som önskar skolplats hos oss.

Antagningen sker löpande, utifrån gällande köregler. Inför skolstarten i augusti har vi redan påbörjat antagningen och vi bereder plats för fler.

Välkommen att läsa mer på vår hemsida och ställa elever i kö. 

Vi är en tvåspråkig skola för elever i årskurs 4-9. Vår skola erbjuder en trygg och ordnad miljö och vi är fast beslutna att hjälpa varje barn att nå sin fulla potential.

Vi undervisar enligt svensk läroplan och upp till hälften av undervisningen sker på engelska av behöriga lärare från engelsktalande länder som Kanada, USA och Storbritannien. Vi finns centralt i Falun.

 

Är du intresserad och vill veta mer, kanske besöka skolan? Skicka ett mejl till info.falun@engelska.se eller registrera ditt barn i kö på vår hemsida.

 

Carolina Browall, rektor IES Falun

carolina.browall.falun@engelska.se