Internationella Engelska Skolan

Enskede

Internationella Engelska Skolan Enskede erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Junior Club

För våra elever i årskurs 4 och 5 erbjuder vi deltagande i Junior Club efter skoldagen.

Images

Junior Club

Junior Club är ett fritidsprogram för barn som går IES junior School - årskurs 4 och 5. Vi är en plats där elever kan träffa vänner, spela spel och generellt slappna av efter en lång dag i skolan. Vårt program är drivet av iden att elever ska kunna uppleva roliga, spännande och nya aktiviteter i en samtidigt lugn och trygg plats. 


De olika aktiviteterna till hands i Junior Club inkluderar blanda annat brädspel, kortspel, bordsfotboll och biljard, men det är inte allt. Gubbängsfältet ligger 60 meter bort och tas till vara på dagligen. Vi håller även varje dag i olika aktiviteter för våra medlemmar, allt från shack till teater klubbar och olika sportaktiviteter, serietidnings verkstad och bakning. 


Vi strävar efter att Junior Club är ett roligt ställe för alla att vara, med en mängd aktiviteter som tilltalar ett brett utbud av intressen. Vi är alltid öppna för nya medlemmar.

Måltids- och läxstöd

Vi erbjuder också ett mellanmål efter skolan för eleverna på både fritids och Junior Club.

På fritids och Junior Club kan eleverna också göra sina läxor med hjälp och stöd av personalen.