Internationella Engelska Skolan

Årsta

Internationella Engelska Skolan Årsta erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Kära besökare,

Välkommen till IES Årsta hemsida. Jag är glad att du är intresserad av vår fina skola. Vi har idag 750 elever i årskurs 4-9 och följer den svenska läroplanen.

I vår skola erbjuder vi en lugn, bekväm och rolig lärmiljö där lärare kan undervisa och elever kan lära sig. Vi är stolta över att utmana våra elever dagligen för att hjälpa dem att nå sin fulla potential. Eftersom vi är en tvåspråkig skola säkerställer vi att våra elever behärskar svenska samt behärskar det engelska språket.

På IES Årsta har vi turen att ha ett stort internationellt samhälle, vilket gör skolan till en dynamisk och spännande plats för lärande och utveckling. Våra mycket professionella lärare kommer från många olika länder, men de delar alla det engagemang och engagemang som behövs för att verkligen göra skillnad för våra elever.

Att välja en skola för ditt barn är ett stort beslut, så jag skulle vilja uppmuntra dig att utforska vår webbplats för att lära dig mer om vår skola. Du kan också kontakta oss om du har frågor. Om du vill boka en plats i vår skola, se till att du ställer ditt barn i kön.

Vänliga Hälsningar,

Linus Gellerstedt
Rektor