Internationella Engelska Skolan

Älvsjö

Internationella Engelska Skolan Älvsjö erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Träffa våra lärare

All vår personal jobbar för att skapa den bästa inlärningsmiljön i skolan.

Leder skolan

Ledningen

Ms. Nesemann

Rektor

Jag har varit med skolan sedan vi öppnade 2016 och har arbetat på IES Karlstad tidigare. Jag är ursprungligen från USA men har studerat och lärt ut i Storbritannien. Jag brinner för att ge utbildningsmöjligheter till elever med alla förmågor.

Mr. Spencer

Biträdande Rektor 4-6

Jag är ursprungligen från England men har bott i Sverige 10 år. Tidigare har jag arbetat inom Internationella Engelska Skolan där jag undervisat i vetenskap och även arbetat som mellanchef med akademiska och slutligen pastorsroller.

Ms. Lane

Akademisk Chef

Jag kommer ursprungligen från England men har varit i Sverige i 16 år, undervisade först på IES Gävle som musiklärare, och sedan i Älvsjö där jag har varit sedan det öppnade.

Ms. Gopie

Biträdande Rektor 7-9

Ms. Houghton

Academic Coordinator, Head of Aesthetics & Textiles teacher

Hej, jag heter Mrs Purcell-Houghton. Jag är chef för avdelningen Estetik och undervisar i textil. Jag har varit lärare i 20 år och undervisat i en rad kreativa ämnen. Mina favoritaspekter av undervisningen är att dela med mig av min kärlek och passion för mitt ämne och att se kreativitetens gnistor flyga i rummet när elever designar och gör sina egna produkter.

Ms. Persson

Student Care Manager and SYV

I have been with IES Älvsjö since we opened in 2016 and I still love coming here every day! I enjoy working in education and seeing our students learn and grow in our school community. I truly believe in each person's ability to "be the change" and I feel very privileged being part of a community that is dedicated to learning and growth.

Admin

Ms. Lundqvist

Skoladministratör

Jag kommer ursprungligen från Frankrike och har bott i Sverige i över 26 år. Jag arbetar med skolförvaltningen och hjälper föräldrar, lärare och elever med olika projekt. Det jag tycker om med att arbeta i en skola är att kunna hjälpa elever att vara förberedda för sitt vuxna liv på alla sätt jag kan. När jag inte är i skolan gillar jag att gå i skogen, titta på bra filmer och umgås med min familj och mina vänner.

Mr. Jeeves

Anläggningschef

Hej och välkommen till IES Älvsjö. Jag är Mr Jeeves och jag är anläggningschef. Min roll är att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö för alla i vår skola; detta inkluderar våra elever och personal. Jag kommer ursprungligen från Storbritannien men har bott i Sverige i många år.

Ms. Aktas

Ekonomiansvarig

Jag har tidigare varit elev på IES Bromma och nu 10 år senare sitter jag i adminteamet som ekonom på IES i Älvsjö. Jag är utbildad fastighetsmäklare med en företagsekonomisk inriktning. Jag är en strukturerad person som gillar ordning och reda. I mitt jobb som ekonom får hjälpa människor vilket jag tycker är väldigt roligt. Varje dag får man lära sig något nytt både från elever och lärare på skolan och som personen växer man väldigt mycket av denna härliga skolmiljö. En ära att få vara en del av IES Älvsjö.

Ms. Grandbois

Intake coordinator

Phone: 073 152 48 82

Ms. Romdhani

Cover teacher

Ms. Moradi

Substitute coordinator / Administration

Ms. Jo

Reception / Administration

Bibliotek

Ms. Falck

Skolbibliotekarie

Jag tycker om böcker, konst, sport och människor. Biblioteket är öppet varje dag och redo att betjäna dig med relaterad information och studieböcker samt senaste litteratur, för att ge dig den bästa upplevelsen någonsin.

Student Care Resource

Mr. Berry

Student Care Resource & Head of Year 6

Jag är född och uppvuxen i Bredäng, Stockholm. Jag bor just nu i Segeltorp, Stockholm med min sambo och dotter. Innan IES arbetade jag i Hökarängsskolan på Fritids i 1 år, och innan dess på Långbrodahlsskolan i Älvsjö. Jag har arbetat på IES som studentassistent sedan mars 2019, och jag är jättesugen på ännu en termin på IES.

Ms. Björkqvist

Student Care Resource & Head of Year 4

My name is Ms Björkqvist. I come from sweden. I work with the Student Care Resource team and I am the Head of year 4. The best thing about working here is all the students. In my free time I spend alot of time with my family and our little dog Harry.

Mr. Olsson

Elevresurs & Junior Club

Jag är en glad själ som älskar att utveckla barn och tonåringar. Född och uppvuxen i Sverige men min mamma är från Sri Lanka. Jag tycker verkligen om att hjälpa till i klassrummet i både svenska och naturvetenskap. På eftermiddagarna finns jag ofta i Junior Club och gillar att uppmuntra eleverna i olika aktiviteter.

Mr. Perez

Elevresurs & Junior Club

Jag är född 1995 och jag har rötter från Sydamerika, Peru. Mitt jobb på skolan är främst mitt ansvar i Junior Club. Jag började på IES i februari månad 2017 och sen dess har jag lärt mig en massa om eleverna. På fritiden spelar jag fotboll och detta får mig att vilja hålla igång hela tiden, både på jobbet och övrig tid. Ser fram emot tiden med eleverna på Junior Club!

Mr. Ryan

Student Care Resource

Hej, I am originally from Johannesburg, South Africa and have been living in Sweden since 2019. My professional career started off in the financial industry as a Tax Accountant, while working as a 'Juniors Rugby Coach'. I joined IES Älvsjö team as a Student Care Resource and work closely with all students supporting them and ensuring they are happy.

Elevhälsan

Ms. Persson

Student Care Manager and SYV

I have been with IES Älvsjö since we opened in 2016 and I still love coming here every day! I enjoy working in education and seeing our students learn and grow in our school community. I truly believe in each person's ability to "be the change" and I feel very privileged being part of a community that is dedicated to learning and growth.

Ms. Darin

Kurator 4-6

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, men har även bott i Frankrike och i Schweiz. Efter gymnasiet reste jag runt i världen och sedan pluggade jag psykologi i 5 år på Uppsala Universitet. När jag var i din ålder var min favoritlektion PE och svenska, för jag älskade att idrotta och att skriva berättelser! Jag ser fram emot att träffa er alla!

Ms. Malm Qvarnström

Skolsköterska 7-9

I am a pediatric nurse and have worked at IES Älvsjö the past four years. Before that I worked with hospitalized newborn/premature babies and at a BVC for many years. I love the personal meetings and the opportunity I get to boost the students in the right direction. Children are our future and helping them find and maintain good health is my main priority. I grew up in Norrköping, Sweden but have lived my whole adult life in Stockholm. When I'm not at work I love spending time with my own kids, do yoga and be outside.

Phone: 070-874-2913 

Ms. Montgomery

Skolsköterska 4-6

Estetiska ämnen

Ms. Houghton

Academic Coordinator, Head of Aesthetics & Textiles teacher

Hej, jag heter Mrs Purcell-Houghton. Jag är chef för avdelningen Estetik och undervisar i textil. Jag har varit lärare i 20 år och undervisat i en rad kreativa ämnen. Mina favoritaspekter av undervisningen är att dela med mig av min kärlek och passion för mitt ämne och att se kreativitetens gnistor flyga i rummet när elever designar och gör sina egna produkter.

Mr. Thomson

Music Teacher & Head of Year 5

Jag kommer från Southport, i nordvästra England. Jag har flyttat till Sverige efter att ha arbetat inom musikbranschen i London de senaste 5 åren. Jag hoppas kunna använda min passion och erfarenhet inom musikframförande och affärer för att inspirera andra att uppskatta värdet av musik och hur det kan påverka våra liv positivt.

Mr. Houghton

Woodwork Teacher & Head of Year 9

Jag har undervisat i 17 år: 12 i Storbritannien och 5 i Sverige. Min favoritaspekt av undervisningen är att se hur eleverna har förändrats under åren på sin inlärningsresa. Jag tycker om de flesta sommar- och vintersporter från simning till skidåkning.

Ms. Keshan

Textil och slöjdlärare

Jag kommer från Indien och har bott i Sverige sedan 2010. Jag har en stor passion för mitt ämne och har kunnat dela min kärlek till hantverk med mina elever. 

(HT 2022 - VT 2023: Ms. Keshan är för närvarande föräldraledig)

Ms. Åkerström

Musiklärare

Hello! My name is Ms. Lala Åkerström and I am from Baku, Azerbaijan. I moved to Sweden in 2008 after teaching in several International schools around the world. It is my second year at IES. This year I am going to be teaching Music in grades 5, 6, and 9 as well as be a Mentor in 5A. A few of my favourite things to do in my free time are reading, baking, spending time with my children and travelling.

Ms. Simms

Bildlärare

Hälsningar! Jag är en kanadensisk konstnär och konstspecialist, ursprungligen från Newfoundland. Jag älskar att resa runt och har bott i Japan i sex år, Montreal i två och Ottawa i ett. Jag kom till Sverige första gången 2015, och undervisade på IES Eskilstuna det året. 2016 började jag på IES Älvsjö, så jag har varit här sedan skolan öppnade. Jag ser fram emot att jobba med alla igen!

Ms. Åhnstrand

Hemkunskapslärare

Jag har en Master of Education i Konst. Jag har arbetat både som hemkunskapslärare och bildlärare. På fritiden gillar jag att vara i naturen och måla. Jag ser fram emot att träffa och arbeta med alla elever.

Engelska

Mr. Turner

Engelsklärare

Jag kommer från Bradford, England. Jag har bott i Sverige sedan 2016 och jag har haft nöjet att arbeta i skolor i England, Taiwan, Hong Kong och Sverige. Jag ser fram emot det kommande året och möjligheten att träffa er alla och lära känna er individuellt. På min fritid tycker jag om att läsa, skriva musik, titta på film och klättra.

Ms. Hansen

Engelsklärare

Jag kommer från Williamstown, Ontario, Kanada. Jag flyttade till Sverige 2012 och undervisade på en annan IES-skola i Stockholm fram till 2018 innan jag flyttade till Milano, Italien. Jag tillbringade två år undervisande på en internationell skola i Milano innan jag återvände till Stockholm i augusti 2020. På min fritid tycker jag om att resa, vandra, baka och läsa.

(HT 2022 - VT 2023: Ms Hansen är för närvarande föräldraledig)

Ms. Johnson

Engelsklärare

Jag undervisar i engelska på nivå åtta och nio. Jag kommer från den lilla delstaten Rhode Island i USA. Min favoritgrej med undervisning är att kunna interagera med elever och dela min kärlek till litteratur och det engelska språket med dem! På min fritid kan du hitta mig som läser en god bok med en varm kopp te, skissar i parken eller utforskar nya platser i naturen!

Ms. Stephen

Engelsklärare

I am an English Language and Literature teacher from London, England.

I have taught in schools in China, Thailand, Vietnam, Nepal, England and Sweden, and I love travelling and exploring new places. 


My favourite thing to teach is poetry and storytelling, and in my free time I enjoy reading dystopian fiction and watching psychological thrillers!

Ms. Meiklejohn

Engelsklärare

Jag är från Skottland. Jag har bott i Sverige i 8 år nu. Jag är mentor för årskurs 4 och undervisar i engelska till årskurs 4 och år 5. Jag har spelat flöjt i 12 år och jag tycker om att måla.

Elevassistenter

Ms. Delantoni

Lärandestöd

Hello everyone! This is a short description of myself and what I do in IES Älvsjö. I am originally from Greece and I have been living in Sweden for one year! Time flies! So, this is my second year working as a learning support teacher helping students improve their English language skills and achieve their goals! I am looking forward to meeting the new students this year! When I do not work, I adore spending time outdoors in the beautiful Swedish nature, working out and playing board games! Let's all have a nice academic year!

Mr. Andersson

Lärandestöd

Jag är från Borlänge, ca 3 timmar norr om Stockholm. Jag är med i Learning Support-teamet och hjälper elever i behov av extra stöd, och jag är även mentor i 5B. Utanför skolan arbetar jag som sportkommentator, jag spelar in ljudböcker och jag undervisar även i piano.

Ms. Romzek

Lärandestöd

Jag kommer från Washington D.C. - med europeiska och koreanska rötter. Jag brinner för att arbeta med barn och skapa en miljö som är rolig att lära. Som Learning Supporter arbetar jag en och en eller i mindre grupper av elever där jag undervisar i matematik, naturvetenskap och engelska. Att hjälpa studenter med sin organisatoriska förmåga att planera sina studier är också en färdighet jag utvecklar tillsammans med eleverna. Utanför skolan är jag i skogen, i vattnet och njuter av universums gåvor.

Ms. Ross

Lärandestöd

Jag kommer ursprungligen från Chicago, Illinois i USA där jag studerade internationella relationer vid Lake Forest College. Jag flyttade till Sverige för 20 år sedan med min svenska man. Jag fortsatte att studera på Stockholms universitet. Jag har mest arbetat inom Corporate Communications, men flyttade in på utbildningsområdet på EF Education, där jag arbetade med programmet "High School Year Abroad". Jag hjälpte till att utveckla ett engelskt program för små barn som heter "English4Kids", och integrerade det i Upgrades Education-gruppen. Vi inspirerade barn att prata engelska i små gruppklasser, privat handledning, läxhjälp och till och med barnpassning. Jag trivs med att hjälpa eleverna att lyckas i alla aspekter av utbildningen, speciellt där engelska är inblandat. Utanför klassrummet tycker jag om yoga och träning samt spenderar mycket tid med mina barn som spelar ishockey.

Mr. Skogholt

Lärandestöd

Matematik

Mr. Thompson

Ämnesansvarig & Matematiklärare

This will be my 4th year teaching Maths at IES Älvsjö, and I am the Head of Mathematics and I am excited to be teaching year 7 this year. I am from Liverpool in the UK, I graduated with a BSc in Mathematics, and I worked in finance before achieving a PGCE in education. I enjoy helping students embrace the challenges that Maths offers, and helping them learn how to solve those problems.

(HT 2022 - VT 2023: Mr. Thompson is currently on parental leave)

Mr. Boynton

Mathematics Teacher & Head of Year 8

I am originally from the North East of England where I completed my degree in Primary Teaching with Mathematics. I taught for 6 years in England before moving to Sweden in 2018. This year I will be the Head of Grade 8 as well as a teacher of mathematics. My hobbies include coaching football and snooker.

Mr. K Jonsson

Matematiklärare

Hej! Jag är född och uppvuxen i Botkyrka söder om Stockholm. Jag är civilingenjör i grunden (Teknisk Fysik) samt varit på KTH i flera år och forskat (Tekn. Lic. Matematik) samt undervisat i matematik för en mängd olika elever i många olika sammanhang. I år är jag matematiklärare och mentor i årskurs 7 på IES Älvsjö, vilket ska bli väldigt roligt! Utanför skolan så gillar jag att träna i olika former (framförallt spela tennis), programmera, spela schack, läsa och diskutera filosofi m.m. Jag ser verkligen fram emot ett spännande läsår och framförallt att träffa er alla!

Ms. Sharma

Science Teacher

I am a teacher from India and have been working for the past 12 years. As part of my profession, I enjoy to interact with students and connect with them. To make Science engaging and hands-on is my goal. In my free time, I enjoy listening to music, reading and cooking.

Ms. Pollock

Matematiklärare

Jag är IES Älvsjö årskurs 5 matematiklärare. Jag började min lärarkarriär i Kanada, efter det undervisade jag på en internationell skola i Peking, Kina, nu har jag varit en stolt medlem av IESÄs lärgemenskap sedan vi öppnade öppnade i augusti 2016!

Ms. Strömberg

Matematiklärare

I am a part of the Mathematics Department and am teaching year 6 math. I am originally from Madison Wisconsin, USA and have lived Sweden for over 20 years now. I enjoy watching students mature and develop over the years, and helping students reach their full potential. Working at IES Älvsjö has allowed me to meet so many talented and inspiring teachers. Between the wonderful staff and amazing students, it is a pure joy to come to work every day.

Mr. Cornwell

Matematiklärare

Från Victoria, B.C., Kanada. Undervisar årskurs 4 matematik. Min favoritgrej med undervisning är att lära känna alla elever och personal. Jag gillar sporter som ishockey, baseboll och volleyboll.

Morderna språk

Ms. Kjällström

Spansklärare

Jag är född i Chile och flyttade till Sverige för 32 år sedan. Jag älskar musik och dans. Min favoritsak med undervisning är den entusiasm och glädje som mina elever kan visa när de lär sig spanska.

Ms. Agan

Spansklärare

Jag är väldigt glad över att återvända till IES Älvsjö ett år till för att undervisa i årskurs 7 och 8 spanska. Jag kommer ursprungligen från Minnesota och har undervisat i spanska i USA och Storbritannien, och undervisat i engelska i Spanien.

Ms. Gex-collet

Fransklärare

Jag är från Auxerre (Bourgogne) i Frankrike men flyttade bredvid Lyon för några år sedan. Jag har en magisterexamen i film och litteratur, med ett alternativ i medeltida civilisation. Jag älskar att vandra i timmar i naturen och att resa. Jag flyttade till Sverige 2018; Jag har blivit kär i detta land, dess kultur och landskap.

Ms. Vidal

Ämnesansvarig & Spansklärare

Jag älskar att lära ut mitt språk och min kultur. Min andra passion är fotografering.

Idrott

Mr. Rodriguez

Ämnesansvarig & Idrottslärare 6-7

Lär dig nya saker genom rörelse. Gör misstag, lär av dem i en trygg miljö och där stöd är en av grundpelarna mellan elever och lärare. Så här lever vi i Idrott i vår skola. Jag är son till två idrottslärare, starkt influerad av idrott i Japan. De har ägnat sig hundra procent åt utövandet och undervisningen av Karate Do med ett starkt pedagogiskt förhållningssätt. Det senare gav mig förmögenheten att träna, undervisa och tävla i karate på fyra olika kontinenter (inklusive Okinawa, karatens födelseplats) och jag kan försäkra er att det viktigaste för att utvecklas genom fysisk aktivitet och sport är människor med ett gott hjärta, starka och skickliga sinnen med en djup känsla av att bidra till miljön där de verkar. Jag tror djupt på behovet av struktur och ordning för att uppnå konsekvent och meningsfullt lärande hos elever, från vilket jag kräver deras maximala i den akademiska, sociala och framför allt mänskliga kvaliteten: att utbilda är att bygga bättre människor. Med största entusiasm är alla välkomna att uppleva idrott i vår skola.

Ms. Richards

Special Educator

I was born in Sweden but have spent most of my life abroad, in Switzerland and the UK. I am passionate about education and believe each child should have the opportunity to be the very best version of themselves and finding the key to unlock their potential. 

Mr. Myhre

P.E Teacher 8-9

NO

Ms. Christana

Science Teacher

Mitt hemland är Grekland, men jag har bott i Sverige de senaste fyra åren. Jag undervisar i naturvetenskap i år 4 och 5 och jag gillar verkligen några av de diskussioner jag har med mina elever om olika vetenskapliga ämnen. Min favoritsak att göra på min fritid är att hitta och läsa intressanta böcker!

Mr. Mahmoud

Science Teacher

Hello! My name is Mr. Mahmoud and I am from Khartoum, Sudan. I was born and raised in Dubai, U.A.E. I attended and graduated from GMU with a Bachelor’s degree in Medicine, and I have lived in Sweden since 2021.

I have had the pleasure of working in schools in Dubai, Shanghai, and I was also a private tutor in Ireland. This year I joined the Science Department as a Science teacher. I am passionate about teaching science and creating an environment that is fun for learning. I enjoy playing football, swimming, and reading.

Mr. Hourani

Head of Department & Science Teacher

I am from Birmingham in the UK and have been working at IES for over ten years teaching Science and for the majority of that time working as a Head of Department. My main area of expertise is physics and enjoy sharing my knowledge of Science both inside and outside of the school environment.

SO

Mr. Levinson

Ämnesansvarig & SO-lärare

Jag kommer från en lång tjänst på vår skola i Täby där jag har arbetat sedan 2006 och jag började på IES Älvsjö 2016. Jag är utbildad lärare i samhällskunskap: Geografi, Religion, Historia och Samhällskunskap och har arbetat inom skolsystemet sedan 2001. Jag tycker om många olika aktiviteter och mina intressen sträcker sig över ett brett spektrum som datorspel, cheerleading, mat och enhörningar, och förmodligen massor av andra saker som jag verkligen skulle vilja men jag vet inte om dem än. Jag bor med min familj och vi har tre barn och flera husdjursgnagare.

Ms. Dufwa

SO-lärare

Jag är en glad skåning som har bott i London i tio år, efter det flyttade jag till Stockholm och utbildade mig till ämneslärare i historia och engelska. På Engelska skolan i Älvsjö kommer jag att undervisa i SO. Som lärare är jag engagerad och försöker ständigt utveckla och använda mig av olika inlärningsprocesser i min undervisning. Jag ser fram emot att få inspirera och ta med mina elever på en kunskapsresa genom de fyra SO-ämnena. "When you learn, teach. When you get, give." - Maya Angelou

Ms. Sjöstrand

SO Teacher & Head of Year 7

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men har också bott i både USA och Brasilien ett par år, så förutom svenska och engelska så pratar jag även flytande portugisiska. Jag är legitimerad högstadie- och gymnasielärare i SO & engelska och i år kommer jag undervisa år 6&7 i SO. Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på IES där jag hade mitt första lärarjobb för 11 år sedan (på IES Nacka). På fritiden coachar jag min ena dotters basketlag och så spenderar jag mycket tid med att sy (mestadels barnkläder) och läsa.

Ms. Isaksson

SO-lärare

Ms. Isaksson, det är jag. På IES Älvsjö är jag lärare i SO för alla som går i år 9. SO är alltså historia, samhällskunskap, geografi och historia. Dessa ämnen som gör oss allmänbildade, medvetna om omvärlden och nyfikna på att förstå. 
Jag har varit lärare länge och arbetat med varierande uppgifter inom skolans värld och tycker ännu det är roligt. 

Svenska

Ms. Vidzem

Ämnesansvarig & Svenska / SvA

Läsning och framförallt läsförståelse är något jag brinner för och tycker mycket om att undervisa i. Mina intressen är att läsa, laga mat och umgås med familj och vänner. I min familj ingår också en katt och en hund. Jag älskar djur! Jag ser fram emot att jobba med er, alla fantastiska barn det här läsåret!

Mr. Bäckström

Svensklärare

Jag är född och uppvuxen i Västerås och har bott i Sundsvall, Göteborg och Uppsala. Jag undervisar i svenska i årskurs 5 och 6 och tillhör Swedish department. På min fritid gillar jag att spela fotboll, att umgås med vänner och att pyssla med musik - både att lyssna på och spela själv.

Mr. Cunningham

Svensklärare

Hej! Jag heter Patrick Cunningham. Ursprungligen från den djupaste av värmländska skogar. Numera bosatt i Stockholm sedan sex år tillbaka med min katt (Cosmo). Till vardags är jag en engagerad språklärare som driver en schackklubb. På kvällstid volonterar jag som trädgårdsdräng vid Tantolundens kolonilotter. På min fritid finner jag sinnesro längs löpspåret, på klätterväggen eller med en bra bok.

Ms. Palmkvist

Svenska Lärare

Hej alla där ute! Jag undervisar mitt 4:e år här på skolan men är också svensk, engelsk och mattelärare i grunden. Jag älskar att undervisa och att lära ut. Min passion är läsning samt att socialisera med andra. Att resa och träna är också andra saker som jag älskar. Jag hoppas vi ses!

Mr. Rask

Swedish Teacher

Jag är från Värmland, närmare bestämt Hammarö utanför Karlstad, men flyttade till Stockholm för ca. 20 år sedan. Mitt ämne är svenska och jag undervisar alla klasser i årskurs nio och en klass åttor. Det jag tycker är roligt med att vara lärare är alla möten i klassrummet och att ta del av elevernas tankar och idéer. När jag inte jobbar så tycker jag mycket om musik, film, läsa böcker, spela TV-spel och åka längdskidor (om det finns ordentligt med snö).

Mr. Hansson

Swedish Teacher

My name is Jonatan Hansson and I'm from Sweden. I teach Swedish currently for year 7 and 9 and my favorite parts of the subject are literature and grammar. Outside of school I enjoy music and especially playing guitar. 

Ms. Zelin

Swedish Teacher

Jag är ämneslärarstudent, lärare, mamma och fru. Många skulle säkert beskriva mig som social och lättsam med båda fötterna på jorden. Jag har många bollar i luften och ser mig själv som ett proffs i multitasking. I år kommer jag att undervisa i Svenska för årskurs 7 och 8. Jag ser fram emot att träffa er!

Mr. Higgins

Mathematics teacher

Hi! My name is Adam Higgins and I'm from Manchester in England. I moved to Sweden in August 2021 and have been teaching Mathematics since. Outside of school, my main interests are basketball and football, as well as spending time outdoors and reading about history. I also enjoy traveling and being able to visit new places.

Mr. Johansson

Svensklärare