Vill du bli mentor för 16 elever på en av Sveriges bästa skolor?

Internationella Engelska Skolan är en verkligt internationell skola. Vi har personal och elever från hela världen som tillsammans bidrar till en dynamisk och internationell atmosfär som alla gynnas av och uppskattar. Våra skolor är tvåspråkiga med upp till 50 procent av undervisningen på engelska och följer den svenska läroplanen. 

Internationella Engelska Skolan (IES) har spelat en betydande roll i förändringen av den svenska skolan, med sitt tydliga fokus på kvalitet i undervisning och lärande. Våra skolor vinner regelbundet priser och de leder rankinglistorna med akademiska prestationer, vilket har bidragit till att vi har en lång kö av elever. 

Skolkoncernen bildades 1993 och är idag den fjärde största utbildningsaktören inom grundskolan. 

I augusti 2021 var fler än 30 000 elever inskrivna vid våra 43 skolor i Sverige. Vi har även sju skolor i Spanien med 4 700 elever. För oss är detta bara början. 

Vår ambition är att öppna fler skolor så att vi kan erbjuda fler elever en IES-utbildning. Våra skolor i Sverige är helt kostnadsfria för alla elever och finansierade genom kommunerna och skolpengen. Våra skolor är öppna för alla och vårt antagningssystem av elever bygger på principen först-i-kön får plats först.