Internationella Engelska Skolan

Uppsala

Internationella Engelska Skolan Uppsala erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

IES Uppsala är avgiftsfri. IES Uppsala finansieras på samma sätt som kommunala skolor, det vill säga  genom skatten och skolpengssystemet.

Barn som har fått erbjudande om en plats kommande höst blir inbjudna till en workshop-dag. Det innebär ett tillfälle att i några timmar prova på hur det är att gå i en IES-skola och det ger också lärarna tillfälle att få en känsla för vilken nivå ditt barn är på. 

Att besöka vår skola är ett utmärkt sätt att få en känsla för hur vi utbildar eleverna och den anda som präglar skolan. Om du önskar besöka vår skola, vänligen kontakta vår skola.

Som en del av vår antagningsprocess har vi en workshop-dag, som ger en känsla för hur det är att studera på en IES Uppsala. Dessa dagar, och besök på våra öppna hus, är det bästa sättet att pröva innan man bestämmer sig. För att inte störa befintliga elevers undervisning ger vi inte möjlighet att gå på skolan under en prövoperiod.