Internationella Engelska Skolan

Sigtuna

Internationella Engelska Skolan Sigtuna erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från åk F-9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nyheter | 2024 januari 29

Kartlägg din framtid - En glimt av gymnasiets möjligheter

Årskurs 8 och 9 gav sig nyligen ut på en spännande resa på vår gymnasiemässa.

Images

I ett engagerande evenemang organiserat av vår skolas dedikerade SYV (studie- och yrkesvägledare), Ms. Wilson, fick eleverna den unika möjligheten att interagera med representanter från skolor i vårt samhälle. 

Montrar från Arlanda gymnasiet, SSHL, Jensen gymnasium Wenngarn, Kulturama, Katedralskolan Uppsala, Thorens handelsskola och Yrkesgymnasiet sattes upp, där var och en gav en inblick i sitt akademiska utbud, fritidsaktiviteter och information kring sitt pedagogiska förhållningssätt. 

När våra unga elever besökte varje monterl kunde de utforska, ställa frågor och föreställa sig de möjligheter som ligger framför dem.

Gymnasiemässan gav inte bara en koppling till närliggande skolor utan betonade också den samarbetsanda som definierar vår utbildningsgemenskap. När våra elever går vidare till några av dessa skolor ser vi fram emot att se deras fortsatta tillväxt och framgång.

 

Vi riktar vår tacksamhet till Ms. Wilson, vars planering ledde till denna berikande upplevelse för våra elever. Detta evenemang gjorde det möjligt för våra årskurser 8 och 9 att få värdefulla insikter och utveckla en känsla av förväntan inför de utbildningsresor som ligger framför oss.