Internationella Engelska Skolan

Östersund

Internationella Engelska Skolan Östersund erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

Nej, det är inga avgifter för att gå på IES Östersund. Vår skola är finansierad på samma sätt som de skolor som drivs av kommunen - genom svenska skattesystemet och skolpeng.

Tyvärr, vår skola är inte en öppen plats och vi tillåter inte att folk kommer och tittar runt på skolan utan att först ha kontaktat en av våra anställda och fått deras godkännande. Det är oerhört viktigt att vi vet vilka som är i skolbyggnaden och av vilken anledning på grund av säkerhetsskäl. Om folk dyker upp på skolan som de vill kan lärandet bli avbrutet och vi kan inte säkerställa att eleverna är säkra. Vi föreslår att ni går på våra Open House kvällar och föräldramöten för att ha möjlighet att då titta runt på skolan.

Dock har vi en digital rundtur av skolan som man kan titta på för att bli bekant med skolan och skollivet. Du kan även följa oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad på vad som händer på skolan.