Internationella Engelska Skolan

Östersund

Internationella Engelska Skolan Östersund erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs F till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Fritids

Vi erbjuder fritids för alla elever i årskurs F till 6, både före och efter skoldagen

Öppningstider : 06:30 - 17:30 


Kontaktinformation: 063 77 80 72


För att registrera en plats på fritids kontakta våran fritidschef (isak.forsman.ostersund@engelska.se). Du kommer sedan att ombes att fylla i en inkomstblankett, utifrån den bestäms sedan er fritidsavgift. Vid frågor gällande fritidsavgiften se Östersunds kommuns riktlinjer här.


Vårt fritids är ett flerspråkigt, pedagogiskt centrum som även har ett nära samarbete med alla avdelningar på skolan.


Fritids är ett säkert och roligt ställe för våra elever att spendera sin tid på både före och/ eller efter skolan. En stor variation av aktiviteter erbjuds eleverna  som till exempel skattjakter, legomästar-tävlingar, sport utmaningar och mycket bild och pyssel. Dessa aktiviteter uppmuntrar våra elever att använda sin fantasi, skaffa nya vänner i andra årskurser och jobba med sina teamwork färdigheter. Under sommar- och vinterloven, arrangeras utflykter för eleverna att ha roligt på.  … är roligt, stimulerande och skapat för att uppmuntra och främja barnens nyfikenhet och viljan att lära sig.


På vanliga skoldagar, serveras frukosten på fritids  kl. 7:00 och mellisen serveras efter skolan beroende på vilken årskurs barnet går i och när den slutar skolan för dagen.


För att uppsäga sig sin fritidsplats, var god och kontakta vår reception (info.ostersund@engelska.se) för att få en uppsägningsblankett. Uppsägningsperioden är till den sista i följande månaden. Det är viktigt att notera att hela fritidsavgiften kommer att debiteras för den sista månaden.


Du har även tillgång till blanketterna på SchoolSoft. För att hitta dessa filer gå till Startsidan > Filer & Länkar > Alla filer & länkar > Fritids.

Images