INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Österåker

I augusti 2024 öppnar Internationella Engelska Skolan Österåker sina portar för eleverna. Det blir en tvåspråkig skolas som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och att orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital Rundtur

Nyheter | 2024 maj 29

Vem är Ruth Wise?

Det har blivit dags att lära känna lärare och övrig personal som kommer att möta eleverna på IES Österåker i höst! Näst på tur är NO-läraren Ruth Wise.

Images

“Hej, jag heter Ruth Wise och jag är glad över att vara en av lärarna på IESÖ. Jag har arbetat på IES Täby de senaste fyra åren med undervisning i naturvetenskap. Tidigare arbetade jag på en kommunal skola i Österåker. Jag kom till Sverige för 11 år sedan efter att ha bott i den vackra staden Edinburgh i 10 år. Jag kommer ursprungligen från England, nära den livliga staden Liverpool (The Beatles hemstad) och utbildade mig till grundskolelärare efter att ha tagit en naturvetenskaplig examen. Jag älskar att undervisa och jag är så glad över att få vara med i det fantastiska team som Leslie har byggt för IESÖ. Jag ser fram emot att få träffa era barn och ta med dem på den fascinerande resan av att upptäcka vetenskap tillsammans.”