INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Norrtälje

I augusti 2024 öppnar Internationella Engelska Skolan Norrtälje sina portar för eleverna. Det blir en tvåspråkig skolas som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och att orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital rundtur

Nyheter | 2024 maj 23

Konstauktion för välgörenhet 8 juni

Välkomna till vår konstauktion lördagen den 8 juni kl 11.00-12.00. Alla familjer som har tackat ja till en plats på skolan i augusti är varmt välkomna. Passa på att lära känna lärare och personal och träffa blivande klasskamrater!

Images

Evenemanget kommer att äga rum i vår matsal lördagen den 8 juni kl 11.00 och pågår i cirka 1 timme. Det kommer att serveras fika.

Det blir ett kul event där både lärare och personal kommer att närvara, så det är ett utmärkt tillfälle att lära känna fler människor i IESN-communityt. Alla familjer som har tackat ja till en plats på skolan i augusti är varmt välkomna.

Nyfiken på IES Norrtälje men har ingen plats (än)? Om du inte har en plats på skolan i höst är du självklart välkommen ändå, men vi vill gärna att du föranmäler dig så att vi kan planera rätt efter antalet besökare. Vänligen fyll i detta formulär: https://forms.gle/G9uUvbKV5hFp5reB8

Alla intäkter från evenemanget går till den lokala välgörenhetsorganisationen RoslagsBlomman. RoslagsBlomman är en ideell förening som stödjer barn och ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer i Norrtälje kommun. Utifrån individens behov görs ekonomiska insatser för att ge de unga en aktiv och meningsfull fritid, från klass 1 till 3:an i gymnasiet betalar de för terminsvis aktiviteter. 

Vi ser fram emot att ses igen!

PS. Vi har fortfarande några platser kvar i årskurs 1, årskurs 2 och årskurs 6 så alla ansökningar är fortfarande välkomna. Tipsa vänner och bekanta om att registrera sig i kö på vår hemsida.