INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Norrtälje

I augusti 2024 öppnar Internationella Engelska Skolan Norrtälje sina portar för eleverna. Det blir en tvåspråkig skolas som ger varje elev möjligheten att nå högt ställda kunskapsmål och att orientera sig i en internationell miljö, oavsett bakgrund.

Ansök Digital rundtur

Nyheter | 2024 januari 18

Välkommen på ÖPPET HUS på lördag!

Lördagen den 10 februari öppnar vi dörrarna till IES Norrtälje mellan klockan 10.00 och 13.00. Alla som är intresserade av IES Norrtälje är välkomna att besöka den helt nya skolan!

Images

Vi är så glada över att kunna visa er den nya skolbyggnaden och berätta vad IES Norrtälje har att erbjuda. Ta med familjen och kom till Sandgatan 20!

Rektor Peter John Fyles kommer att hålla en presentation kl 10.30 och sedan kommer ni att kunna titta runt i lokalerna, ta lite fika och ställa frågor.

Om du redan har accepterat en plats med start i augusti, toppen! Om du inte har ställt ditt barn i kö än så kan du göra det här. Vi har fortfarande platser kvar och fortsätter att skicka ut platserbjudanden löpande.

Vad gör jag om jag vill att mitt barn ska börja på IES Norrtälje men har inte sökt plats via skolvalet i Norrtälje kommun?
Skolvalet i Norrtälje kommun är redan avslutat, men oroa dig inte! Följ dessa enkla steg:

1. Ställ ditt barn i kö till IES Norrtälje här
2. Invänta platserbjudande
3. Om/när du får platserbjudande, tacka ja till platsen inom 10 dagar
4. Vi meddelar Norrtälje kommun att du har tackat ja till en plats hos oss

Vi ser fram emot att träffa dig på vårt öppna hus!