Internationella Engelska Skolan

Hässelby

Internationella Engelska Skolan Hässelby erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

IES skolor är avgiftsfria. Våra skolor finansieras på samma sätt som kommunala skolor, det vill säga  genom skatten och skolpengssystemet.

Barn som har fått erbjudande om en plats kommande höst blir inbjudna till en workshop-dag. Det innebär ett tillfälle att i några timmar prova på hur det är att gå i en IES-skola och det ger också lärarna tillfälle att få en känsla för vilken nivå ditt barn är på. Efter workshop-dagen kan det hända att lärarna ger några uppgifter som ditt barn behöver träna på för att underlätta inför skolstart.

Att besöka vår skola är ett fantastiskt möjlighet att se hur vi undervisar och vilken atmosfär våra skolor erbjuder. Vi är glada att välkomna besök från föräldrar eller vårdnadshavare till våra elever.

Om du önskar besöka oss, vänligen kontakta ditt barn mentor i förväg för att boka en tid.

IES Hässelby är en stängd skola och alla besökare måste skriva in sig i receptionen.

För vårdnadshavare till blivande elever erbjuder vi öppet hus några gånger om året innan antagningsperioden börjar. Om du är intresserad av att besöka utanför planerade evenemang, vänligen skicka din förfrågan till admissions.hasselby@engelska.se.

För att inte störa befintliga elevers undervisning ger vi inte möjlighet att gå på skolan under en prövoperiod.

Som en del av vår antagningsprocess har vi en workshop-dag, som ger en känsla för hur det är att studera på en IES-skola. Dessa dagar, och besök på våra öppna hus, är det bästa sättet att pröva innan man bestämmer sig.