Internationella Engelska Skolan

Falun

Internationella Engelska Skolan Falun erbjuder en trygg och ordnad miljö där lärare kan undervisa och och elever lära. Skolan är tvåspråkig och undervisar elever från årskurs 4 till 9.

ANSÖK DIGITAL RUNDTUR

OM VÅR SKOLA

Rektor hälsar välkommen

Kära vårdnadshavare och studenter!

Det gläder mig att välkomna dig till vår hemsida, ta gärna en titt.

Jag heter Carolina Browall och är rektor på IES Falun, ett jobb jag trivs bra med eftersom skolan är en trevlig arbetsmiljö!

På IES Falun arbetar vi med de tre grundpelarna i vår etos som har definierat livet i våra skolor:
Behärska engelska språket, Höga akademiska förväntningar och ambitioner samt en Trygg och lugn skolmiljö.

Vår grundare Barbara Bergström pratar om sandkorn och tuff kärlek och det är något vi använder i vårt dagliga arbete med våra elever eftersom vi vill att de ska bli de allra bästa av sig själva.

Tillsammans med personal, elever och vårdnadshavare står vi stadigt och det är viktigt för oss att vi alla gör detta tillsammans.
I år firar Internationella Engelska Skolan 30 år som skola i Sverige och det betyder att vi har lång erfarenhet av att göra det vi gör.

Våra medarbetare kommer från hela världen, vilket hjälper oss att förstå olika kulturer och vara mer öppna och respektfulla mot varandra. Det är något vi jobbar med varje dag och kommer att fortsätta arbeta med.

Min ambition att hjälpa vår skola att kontinuerligt växa och utvecklas tillsammans med att fortsätta vårt förebyggande arbete samt att hålla den höga kvaliteten. Och jag kan se att vi enligt våra undersökningar är på god väg, resultaten är mycket bra!
Vi kan se att elever, personal och vårdnadshavare är mycket nöjda med vår skola, känner sig trygga och lyckas akademiskt.
Vårt hårda arbete gör skillnad och vi kommer att fortsätta!

Nu närmar vi oss jullovet och den första terminen av läsåret 23/24 går snart mot sitt slut.
Det har varit en bra start och vi kommer att fortsätta vårt hårda arbete för att hålla det så.
Nästa år firar vi vårt 10:e år som skola i Falun och självklart kommer vi att göra lite festliga aktiviteter.
Så håll utkik!

Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har några frågor!

Carolina Browall

Rektor