INTERNATIONELLA ENGELSKA SKOLAN

Landskrona

Internationella Engelska Skolan Landskrona is an F-9 school with a safe and calm environment, where teachers can teach and students can learn.

Join Our School Digital Tour

News | 18 April 2023

Grattis Ms Gudinge

Congratulations to another one of our teachers, Ms. Gudinge who has also been nominated by a student to the Teacher's Gala. The teacher's gala celebrates teacher role models all over the country.

Images

TEACHER INTERVIEW

Ms Gudinge

We had a quick chat with Ms Gudinge about her recent nomination regarding the Lärargalan.

5 Questions for Ms Gudinge

Varför blev du lärare?

Jag valde att bli lärare för att jag älskar barn och att lära ut, har alltid tyckt att det yrket ger så mycket tillbaka också.


Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är när barnen får en aha upplevelse och blir stolta över att de kan och förstår. Alla underbara kollegor som man haft under åren är också ett stort pluss.


Hur känns det att bli nominerad till lärargalan?

Jag blev otroligt stolt och väldigt glad. Wow, så kul att bli nominerad för att någon tycker att man gör ett bra jobb. Tusen tack för det.


Om du inte var lärare, vad skulle du göra för en karriär?

Jag var sugen på att bli en arkeolog eftersom jag är väldigt intresserad av historia. Anledningen till att det inte blev så var för att det inte fanns så många jobb i Sverige för en arkeolog. Jag är en väldigt familjekär person som vill bo nära min familj.


Om du fick en extra timme om dagen, vad skulle du göra med tiden?

Då hade jag utan tvekan lagt den med mina döttrar och mina barnbarn.